HTML

3

pray for peace.

Friss topikok

  • szivárványmano: @majom.: uuu.. ennyi(L):).. ez kell... egy jobbhoz kötni mint ami volt...és már azonnal te jutsz m... (2010.01.30. 21:20) adjunk neki nevet. az enyém: 3

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkblog

adjunk neki nevet. az enyém: 3

2010.01.30. 19:59 szivárványmano

Tuudom tudom ma a 2. de ez...ez rendkívüli kiadás...

 

Lélek. Van létezik érezzük tudjuk hisszük támaszkodunk rá hivatkozunk rá és mégis pontos meghatározása tudományos alátámasztása nem létezik. Moondják, hogy 21 gramm meg itt és ott van. De ha valaki hiszi, hogy nincs akkor nincs. Ez lehet hit kérdése is? Vagy mindenki megvan áldva vagy sújtva vele... néha áldás néha átok. Néha kevésbé érzed néha jobban de olyan nincs amikor úgyérzed nem érzed... és általában az örömérzetet fájdalom követi előbb vagy utóbb... én azthiszem valahol a szív körül lehet...és nem lehet olyan nagyon kicsi mert ha fáj akkor a testem egésze tud fájni...talán olyankor a szív pumpálja mint ahogy az oxigén dús vért... azthiszem van egy az agyunkban ami irányítja azt ami mindenkinek más méretben alakban és más az "ízlése" is... de szerintem tud növekedni, és összeis tud menni..sorvadni... eltűnni semmiképp sem tud és egy időután kissebbre sem tud sorvadni...és könnyebben nő mint ahogy megy össze mert amikor örülsz akkor naagyon tudsz eluralkodik rajtad az érzés ha fáj akkor napokig fáj... napokig..ez az az idő lehet amég összemegy a lelked akkorára amekkora az öröm előtt volt... lehet a léleknek szerintem egy izma vagy olyasmije... mert az izom emlékezik... ahogy a lélek is...mindenre..és nagyon nehéz belőle akár mit is törölni...jót is rosszat is... és talán ha nem vigyáz az ember akkor eluralkodik rajta és amikor azt mondják ne az eszedre a szívedre hallgass...őt akkor valójában a mohó szeretet és boldogság éhes lelke vezérli..ami olyan mohó mint egy pici gyerek..és nincs félelem érzete vagy csak ritkán... nem fél a szakadék szélére sétálni...mint ahogyan a kisgyerekek sem félnek... de vajon át kell vennünk az irányítást egy idő után, és nem esztelenül hagyni, hogy irányítson?... félnünk kell bizonyos helyzetektől..?...ha tudatalatt emlékeztet akkor tartózkodnunk kell..? hányszor fájhat hányszor csalódhat a lélek.... érzéstelenítés vajon létezik?...feltalálnak majd egyszer rá? vagy ezért vannak a pszichológusok meg a csoki? ki hitte, hogy ez elég...  szerencsére az emberrel eggyütt a lelke is érik..de nem biztos, hogy öregszik...mert amikor meghalunk vándorol... és alkalmazkodik bárkihez akit megfelelőnek talál az új életre... talán okkal emlékszik mindenre a lélek és talán tanító jelleggel fáj. De aki nem tanul a saját hibáiból, arra felkészül...és még számtalanszor fáj. Neki nincs olyan talán, hogy sok... majd lesz egy restart... ő addig bárkiben bárhogy kirtart... ki jobban ki kevésbé ismeri...ki jóban van vele ki nem vesz róla tudomást...nemtudom melyik a jobb... de ott van... és ugyan olyan mint mi..mert mi ő vagyunk... vagy ő mi? kivan kiért? mivolt előbb a tyúk vagy a tojás...???

maki.               

adj nevet a tiédnek és írd be kommentként :) (L)

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarvanyemlekbe.blog.hu/api/trackback/id/tr921715533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

majom. 2010.01.30. 20:59:43

az enyémet rengetegszer lehetne csődnek hívni..mert érzem hogy van.
de olykor feltűnik benne egy picii "rózsaszín" folt..amit ti segítetek elő..mert vagytok.és nagyon köszönöm! :)

makicsibambi     üzenete (20:48):

*a te leked úgyis sztem oylan rózsaszín:P:)...:)(L)

szeretlek(L)

szivárványmano 2010.01.30. 21:02:52

@majom.: uuu de még hogy szeretlek H : )(L)

szivárványmano 2010.01.30. 21:04:59

www.youtube.com/watch?v=d2rmScLelmE

ne sírjunk ...bár én ettől még általában sírok...

majom. 2010.01.30. 21:12:40

nemszabad :)
ez lesz a közös számunk *-*

szivárványmano 2010.01.30. 21:20:27

@majom.: uuu.. ennyi(L):).. ez kell... egy jobbhoz kötni mint ami volt...és már azonnal te jutsz majd eszembe :)
süti beállítások módosítása