HTML

3

pray for peace.

Friss topikok

  • szivárványmano: @majom.: uuu.. ennyi(L):).. ez kell... egy jobbhoz kötni mint ami volt...és már azonnal te jutsz m... (2010.01.30. 21:20) adjunk neki nevet. az enyém: 3

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Linkblog

what is love?

2010.04.15. 16:34 szivárványmano

Jean a telefonjáva bajlódik a panelházak sarkán amikor meglátja Christofer-t. Mosolyognak egymásra csók, "menjünk sétálni"...   elindulnak a városon át egy kicsi játszótérre.Leülnek egymással szembe a hintákba, és beszélgetnek. Jean hamar rájön, hogy Christofer-nek rossz kedve van és a felkelése óta eltelt idő borzalmas volt.Jean tudja, hogy ilyenkor nem kell firtatnia semmit sem csak békén hagyni.Nem akar sokáig maradni de Christofer erősködik, hogy jó lesz az úgy, ha felmennek a lakásba.Jean nem akar, de átrángatja a városon és felviszi.Jean erősködve állítja, nemsokára megy, Christofer pedig csak legyint, "úgysem".Jean folytatja, tudja jobb ha ma korán hazamegy, és amikor ez Christofer-ben tudatosul, fe lül az ágyon, és csak annyit mond: "Kibaszottul mondtam, hogy jöjjünk fel kúrni!!!" a hangneme pedig... csalódottan kiabál.Jean tudja.. inkább reméli, hogy nem ez az egyetlen oka amiért Christofer ott tartaná Őt, de mégis csak lelke mélyére hat ez a pár szó, és válaszul annyit mond, előtted a hétvége Christofer, de 10 nőnél többet nem akarok tudni.Nem éppen egy friss pár, párbeszéde kellene, hogy legyen ez, de Jean arra fogja, hogy Christofer ilyen, és még fáradt és rosszkedvű is ma.Csalódottan hámozza ki magát a szorító karokból, és ahogy a táskát a vállára veszi, máris hiány érzete támad, Christofer hiányzik neki. A lépcsőházban Jean csak megy, nem beszélget, tudja, hogy Christofer úgyis csak bántaná most, mert nem akarja, hogy elmenjen.Esik az eső, az idő olyan mint Jean kedve... elkeseredetten áll Christofer mellett és azon tűnődik, ez a nap nem a legjobb, és azt a kevés időt is amit eggyütt lehet Christoferrel, azt sem tudta kellemesen tölteni.De ez egy ilyen nap, jön is már a busz, egy lopott puszi, majd amikor a busz ablakából visszanéz, Christofer eltűnik az alaksor ajtajában.Jean azon tűnődik hazafelé, vajon normális e az ő kapcsolatuk... jó ez így? jobb ez így mint egy normális romantikus édesgetős bájos rózsaszínfelhős kapcsolat?...Látott már ilyet a világ?Felvan erre készülve a világ? Na és Ő maga?... Jean tudja mivel azaz kivel van dolga hiszen Christofer kissé sem átlagos, de nem biztos, hogy változás nélkül menni fog neki a feladat, hogy Christofer mellett legyen.Szívesen van mellette, mindig is ezt akarta, most mégis úgy érzi, nehezebb mint gondolta.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szivarvanyemlekbe.blog.hu/api/trackback/id/tr881923962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása